Notice: Norbord is now part of West Fraser.  Click here to visit westfraser.com

We beseffen dat we een integraal deel uitmaken van de gemeenschappen waarin we productiefaciliteiten hebben, omdat we een aanzienlijk commercieel voordeel genereren voor elk van de gemeenschappen, dankzij de tewerkstelling die we bieden en de kansen die we krijgen om een bijdrage te leveren aan gemeenschapsprojecten. Toch beseffen we ook dat onze activiteiten potentieel overlast kunnen veroorzaken bij lokale bewoners, in het bijzonder door het verkeer, emissies en geluid. Dus verbinden we er ons toe om ons hard in te spannen om een eventuele negatieve impact te beperken via lokale gemeenschapsinitiatieven zoals forumgroepen en vergaderingen.

Lokale economieën opdrijven

Omdat we onze grondstoffen lokaal aankopen en produceren, scheppen we banen en investeren we in lokale economieën. Meer dan 900 van onze 2.000 medewerkers wereldwijd bevinden zich in Europa, voornamelijk in het VK.

Steunen van lokale goede doelen en liefdadigheidsinstellingen

Al onze vestigingen streven er actief naar om een ‘goede buur’ te zijn. Dat betekent open staan voor dialoog met lokale groepen, luisteren naar eventuele bezorgdheden en duurzame harmonieuze relaties scheppen. Het managementteam in elk van onze fabrieken streeft ernaar om goede relaties te ontwikkelen via steun aan lokale goede doelen en liefdadigheidsinstellingen en het ondersteunen van werknemers die aan liefdadigheid en gemeenschapswerk doen.

Vraag een productstaal aan

Vraag een A5-productstaal aan van een van onze platen. Onze stalen worden geleverd met een informatieve hoes.

Vraag een productstaal aan