Notice: Norbord is now part of West Fraser.  Click here to visit westfraser.com

Onze mensen.

We verbinden ons ertoe om onze mensen te helpen zich ten volle te ontwikkelen. We zijn enorm trots wanneer onze klanten en anderen ons vertellen dat de mensen bij Norbord enkele van de meest ervaren mensen die ze ooit ontmoetten. De reden is eenvoudig: wij werven de beste mensen aan, investeren voortdurend in hun talenten en creëren een omgeving waar ze hun carrière willen ontwikkelen.

Onze gemeenschappen.

We streven ernaar om een goede buur te zijn, door ons positief te gedragen ten opzichte van de maatschappij. We beseffen dat we een integraal onderdeel uitmaken van de gemeenschappen waarin we productiefaciliteiten hebben. We genereren een aanzienlijk commercieel voordeel omdat we tewerkstelling bieden en een bijdrage leveren aan gemeenschapsprojecten. Toch beseffen we ook dat onze activiteiten potentieel overlast kunnen veroorzaken voor lokale bewoners en we spannen ons bijgevolg hard in om een eventuele negatieve impact te beperken via lokale gemeenschapsinitiatieven. 

Milieu en duurzaamheid.

We verbinden ons ertoe om binnen onze sector een voorvechter te zijn op het gebied van milieu. Als één van de grootste producenten van paneelproducten in Europa, dragen we de verantwoordelijkheid om een voorvechter te zijn op het gebied van initiatieven die de hedendaagse milieuproblematiek aanpakken. Vandaar dat we de sector in de richting van een FSC®-certificaat stuurden, toen duidelijk werd welke impact ontbossing had op het milieu. Bovendien waren onze Europese bedrijven de eerste ter wereld die FSC-gecertificeerde paneelborden produceerden.

Onze klanten.

We verbinden ons ertoe om onze klanten te helpen om succesvol te zijn. Het vervult ons met trots en dankbaarheid dat we een onafgebroken leverancier zijn van sommige klanten. Sommige klantenrelaties houden al meer dan 30 jaar stand. We werken nauw samen met belangrijke klanten die toonaangevend zijn binnen hun eigen kanalen. Door te reageren op hun behoeften, vormen we onderdeel van hun succes, leveren we producten, diensten en onafgebroken steun die de verwachtingen overstijgt.

Gezondheid en veiligheid

We verbinden ons ertoe om de gezondheid en het welzijn van onze werknemers, aannemers en bezoekers veilig te stellen, door een veilige werkomgeving te scheppen en bevorderen. Een grondbeginsel voor Gezondheid en Veiligheid is een visie van ‘zero accidents’  Een aantal initiatieven ondersteunen, meten en houden dit doel in stand. Wanneer bezoekers onze vestigingen bezoeken, zijn ze vaak onder de indruk van de sterke aanwezigheid die veiligheid speelt in onze onderneming.  Het is dit hoge profiel dat onze ambitie stuurt in de richting van uitmuntendheid op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Vraag een productstaal aan

Vraag een A5-productstaal aan van een van onze platen. Onze stalen worden geleverd met een informatieve hoes.

Vraag een productstaal aan