Notice: Norbord is now part of West Fraser.  Click here to visit westfraser.com

Vacatures

Onze vacatures vind je op:

werkenbijnorbord.be

Werken Voor Norbord

Norbord is één van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van houten plaatmaterialen. Wereldwijd stellen we circa 2.000 mensen tewerk.  Circa 900 van onze medewerkers zijn gevestigd in onze fabrieken in Europa. Onze klanten vertellen ons dat de mensen bij Norbord tot de meest ervaren mensen behoren die ze ooit ontmoetten. De reden is eenvoudig: wij werven de beste mensen aan, investeren voortdurend in hun talenten en creëren een werkomgeving waar ze hun carrière willen ontwikkelen. “Vertrouwen en wederzijds respect voor onze mensen zijn hoekstenen van de cultuur bij Norbord Europe. Het is essentieel voor Norbord dat we een langdurig duurzaam succes behalen. Daar steunt onze reputatie en onze winstgevendheid op: ons succes moet gewaardeerd en gevoed worden.”

Karl Morris, CEO Norbord Europe 

Werknemersbeleid

In ons beleid:

  • discrimineren we niet en bevorderen we gelijkheid van arbeidskansen, ongeacht de leeftijd, geslacht, huidskleur, etnische of nationale afkomst, cultuur, religie of andere filosofische overtuiging, handicap, burgerlijke staat of samenlevingscontract, politieke affiniteit, seksuele identiteit of seksuele geaardheid.
  • voorzien we een gestructureerde training voor alle werknemers op alle niveaus om zeker te stellen dat iedereen de kans krijgt om zich ten volle te ontwikkelen en over de vaardigheden beschikt om verantwoordelijkheid op te nemen voor gezondheid en veiligheid.
  • bieden we een aantrekkelijke en motiverende werkomgeving. 
  • moedigen we elke werknemer aan om hun stem te vinden in ons bedrijf zodat ze kansen en bezorgdheden kunnen melden en hun eigen mening op een openlijke en gewaardeerde manier kunnen geven.
  • voorzien we opleidingen, begeleiding en richtlijnen om zeker te stellen dat iedere werknemer volledige verantwoordelijkheid kan opnemen voor persoonlijke gezondheid en veiligheid binnen de werkomgeving.
  • bieden we een mechanisme waarmee de werknemer problemen kan melden binnen een veilige omgeving.?


Leercontracten

Norbord verbindt zich ertoe alle medewerkers te trainen en op te leiden, inclusief de medewerkers die pas hun loopbaan starten. We bieden gestructureerde leercontracten aan schoolverlaters en mensen die pas uit het hoger onderwijs komen. Deze leercontracten bieden kandidaten de kans om te leren en te groeien naast enkele van de meest gerespecteerde professionals die vandaag in de sector werken. 

Inlichtingen

Bij Norbord zoeken we uitsluitend de meest getalenteerde personen en verbinden we ons ertoe om hen te helpen hun volle potentieel te ontwikkelen, omdat we geloven dat ze essentieel zijn voor onze groei en succes. Indien u graag in een omgeving wilt werken waar uw bijdrage op prijs gesteld wordt en uw prestatie beloond wordt, dient u in de eerste instantie onze huidige vacatures te bekijken. Indien u geen geschikte vacature ziet, maar graag met ons zou willen werken, dient u ons een actuele CV te sturen met een begeleidende brief. We nemen contact op met u indien een geschikte baan zou opduiken.

Vraag een productstaal aan

Vraag een A5-productstaal aan van een van onze platen. Onze stalen worden geleverd met een informatieve hoes.

Vraag een productstaal aan