Notice: Norbord is now part of West Fraser.  Click here to visit westfraser.com

Een milieubewuste partner

Norbord werkt binnen het bereik van zijn Forest Stewardship Council’s® Chain of Custody-certificaat en ISO 14001 milieubeheersystemen.We streven ernaar om waar mogelijk innovatieve en milieuvriendelijke alternatieven aan te bieden voor het transport over de weg. Een belangrijk deel van het rondhout dat we leveren bereikt onze fabrieken via toeleveringslijnen over oceaan en kanaal. We onderzoeken ook om meer goederen via het spoor te vervoeren. Gebruik ons contactformulier voor meer informatie over het leveren van rondhout aan Norbord, of het gebruik van onze oogstdiensten. 

Gerecycleerd hout

Bij Norbord kopen we gerecycleerd hout van leveranciers verspreid over het Verenigd Koninkrijk. Dit wordt gebruikt voor de productie van spaanplaten. We bieden onze leveranciers een duurzame, langdurige en kostenbesparende oplossing voor de afvalverwerking van volhouten producten.

Recyclage in gesloten lus-systeem

Norbord is een milieubewuste en duurzame gebruiker van gerecycleerd hout en biedt leveranciers de mogelijkheid van recyclage in een gesloten lussysteem. We leveren plaatproducten aan de markt en hergebruiken vervolgens een deel van dat materiaal, hetzij om meer platen te produceren of om groene energie te genereren. Norbord is een lid van de vereniging van UK Wood Recyclers en steunt hun gedragscode.

Voor meer informatie over de levering van hout aan Norbord operations, neemt u contact op met: Rik Odendal op +44 (0)1786 819 271.

Vraag een productstaal aan

Vraag een A5-productstaal aan van een van onze platen. Onze stalen worden geleverd met een informatieve hoes.

Vraag een productstaal aan