Wij zoeken

Teamleader (m/v) (volcontinu systeem)

FUNCTIE:

Aansturen van 12 productiemedewerkers en 3 storingstechniekers teneinde de gevraagde productie op een veilige en kwaliteitsvolle manier te realiseren. Je geeft leiding aan deze medewerkers en behartigt hen personeelsaangelegenheden teneinde de motivatie en de prestaties van de medewerkers te waarborgen. Je zorgt voor de optimale inzet van machines & mensen voor een efficiënte uitvoering van de productiewerkzaamheden. Je onderneemt actie in geval van storingen van het productieproces en bent steeds bereid zelf de handen uit de mouwen te steken. Je schakelt de technische dienst in bij complexere storingen. Je levert bijdragen om de algemene werking van de productie afdeling te ondersteunen en te verbeteren. Je draagt zorg voor het naleven van bedrijfsregels en veiligheidsvoorschriften. Je rapporteert aan de productiemanager.
 

PROFIEL:

Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma in een technische richting aangevuld met leidinggevende ervaring in een productieomgeving. Je bent organisatorisch sterk en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Je bent communicatief. Je beschikt over de nodige maturiteit en bent goed in staat mensen te motiveren. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent een echte initiatiefnemer. Je bent stressbestendig en flexibel. Je bent bereid te werken in een volcontinu regime.

 

AANBOD:

Norbord biedt je een boeiende job met ruimte voor eigen ideeën en initiatieven in een aangename werksfeer. Verder bieden ze ook een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een uitgebreide opleiding.

 

Elektromechanieker (m/v) (volcontinu systeem)

FUNCTIE:

Je garandeert de werking van de productiemachines en -installaties en verzekert de werkveiligheid door het verhelpen van technische storingen en het verrichten van preventieve onderhoudswerkzaamheden. Je biedt productieondersteuning waar nodig en formuleert verbetervoorstellen op basis van je ervaringen.

 

PROFIEL:

Je voltooide een technische opleiding op bachelorniveau of je bent gelijkwaardig door ervaring.  Je hebt een grondige achtergrond inzake elektriciteit, mechanica, pneumatica en hydraulica.  Daarnaast beschik je over een basiskennis van PLC-sturingen. Je kan zelfstandig en gestructureerd werken en hecht voldoende belang aan overleg met je collega’s.

 

AANBOD:

Naast een competitief salaris, aangevuld met posten- en productiepremies, geniet je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie- en pensioenverzekering en jaarlijkse winstdeelname. Opleidingen, on-the-jobtrainingen en doorgroeimogelijkheden zijn tevens vaste waarden.

 

Procesoperator (m/v) (volcontinu systeem)

FUNCTIE:

Je staat in voor de bediening, de opvolging en het bijsturen van de pers, de droger en de biomassa-installatie
vanuit de controlekamer. Je voert controlerondes uit en registreert productiegegevens.  Je lost storingen op en voert ondersteunende activiteiten uit.  Je werkt mee aan verbeteringen om het productieproces zo veilig en zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

PROFIEL:

Bij voorkeur A2-opleiding elektromechanica of evenwaardig door ervaring. Logisch nadenken. Werken in teamverband. Hands-on-mentaliteit. Zin voor verantwoordelijkheid. Ervaring in een procesgestuurde functie is een voordeel.

 

AANBOD:

Naast een competitief salaris, aangevuld met posten- en productiepremies, geniet je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, gewaarborgd inkomen, hospitalisatie- en pensioenverzekering en jaarlijkse winstdeelname. Opleidingen, on-the-jobtrainingen en doorgroeimogelijkheden zijn tevens vaste waarden.

 

 

Interesse?

Bel ons voor meer informatie of een afspraak op 089 50 03 08 of bezorg je sollicitatiebrief met cv aan Norbord Genk, t.a.v. Carine Helsen, HR Manager, Eikelaarstraat 33, 3600 Genk, e-mail: carine.helsen@norbord.net. Wij garanderen je een discrete en correcte afhandeling van je kandidatuur.