Klantenondersteuning

 

Enkele manieren waarop we onze klanten ondersteunen.

Logistiek

We runnen onze eigen gespecialiseerde logistieke service die bekend staan omwille van zijn betrouwbaarheid. Het is onze manier om zeker te stellen dat onze klanten onze producten krijgen wanneer ze ze nodig hebben.

Technische ondersteuning

Voor architecten, aannemers of contractanten – in feite iedereen die met onze producten werkt - staat ons ervaren technische team ter beschikking met inlichtingen tijdens een project en daarna. In onze bibliotheek zijn veiligheidsinformatiebladen te verkrijgen voor al onze producten en via het contactformulier kan aanvullende ondersteuning worden aangevraagd.

Opleiding

We willen onze klanten helpen om het beste te halen uit onze producten en bieden training voor constructieprofessionals, verkoops- en distributiepersoneel, personeel voor technische ondersteuning en verkoopspersoneel.  Op deze website zijn trainingsmodules en video's beschikbaar en er kunnen specifieke trainingssessies geregeld worden, gebruik het contactformulier om dit aan te vragen.
De trainingsmodules zijn ontwikkeld door onze vestiging in Schotland (UK).  De video's zijn enkel in het Engels beschikbaar.
 
Voor meer informatie, dient u contact op te nemen met een lid van ons Commercieel Team, dat u graag zal helpen.