Onze producten

 

Onze merken

Norbord producten, die professionals waarderen om hun consistente kwaliteit, worden veelvuldig toegepast in de bouw en meubelindustrie, en gebruikt door zowel professionals als doe-het-zelvers.

Waarvoor worden onze producten gebruikt?

Je bevindt je waarschijnlijk dichter bij een Norbord product dan je zou verwachten. Je muren of dak werden mogelijk geconstrueerd met SterlingOSB en de vloer waarop je staat is mogelijk van Caberfloor. Je vensterbanken en plinten zijn mogelijk vervaardigd van Caberwood MDF, en hoogstwaarschijnlijk zullen je meubelen ook één van onze producten bevatten.
 
Heel wat aannemers maken dagelijks gebruik van Norbord producten - gaande van de aannemers die verschillende huizen optrekken of werken aan contracten voor winkelinrichting, tot aannemers die dagelijkse herstellingen en renovaties uitvoeren. Doe-het-zelvers maken gebruik van onze producten, gaande van gewoon reparatiewerk tot meer complexe taken, zoals het installeren van een keuken. Producenten werken met onze houten constructiepanelen om producten te creëren die je dagelijks tegenkomt op het werk, thuis, en in winkels, cafés en hotels.
 

Tot onze merken behoren:

SterlingOSB is met voorsprong de sterkste en meest veelzijdige OSB-plaat verkrijgbaar. Beschikbaar in twee varianten en met rechte boord of tand en groef, is SterlingOSB geschikt voor gebruik in algemene en dragende constructies in zowel droge als vochtige omstandigheden.

 

SterlingOSB-Zero wordt geproduceerd zonder toevoeging van formaldehyde.   Beschikbaar in drie varianten en met rechte boord of tand en groef, is SterlingOSB-Zero geschikt voor gebruik in algemene en dragende constructies in zowel droge als vochtige omstandigheden.

Caberwood MDF is de eerste keus van doe-het-zelvers en professionals, zoals productontwerpers, timmerlieden en meubelmakers, die het product waarderen om zijn uitstekende eigenschappen en gunstige prijs-kwaliteitverhouding.