Ons team

 

We helpen onze medewerkers graag om hun volle potentieel te ontwikkelen en zijn er trots op dat onze klanten ons vertellen dat de mensen bij Norbord de meest ervaren mensen zijn die ze ooit ontmoet hebben. De reden is eenvoudig: wij werven de beste mensen aan, investeren voortdurend in hun talenten en creëren een omgeving waar ze hun carrière willen ontwikkelen.

 

"Vertrouwen en wederzijds respect voor onze mensen zijn hoekstenen van de cultuur bij Norbord Europe. Het is essentieel voor Norbord dat we een langdurig duurzaam succes behalen. Daar steunt onze reputatie en onze winstgevendheid op: ons succes moet gewaardeerd en gevoed worden.”

 
Karl Morris, MD Norbord Europe
 
In ons beleid:  
• discrimineren we niet en bevorderen we gelijkheid van arbeidskansen, ongeacht de leeftijd, geslacht, huidskleur, etnische of nationale afkomst, cultuur, religie of andere filosofische overtuiging, handicap, burgerlijke staat of samenlevingscontract, politieke affiniteit, seksuele identiteit of seksuele geaardheid. 
• bieden we een gestructureerde opleiding aan alle werknemers, op alle niveaus, om zeker te stellen dat iedereen de kans krijgt om zich volledig te ontplooien. 
• bieden we een aantrekkelijke en motiverende werkomgeving en nemen we verantwoordelijkheid op voor gezondheid en veiligheid. moedigen we elke werknemer aan om hun stem te vinden in ons bedrijf zodat ze kansen en bezorgdheden kunnen melden en hun eigen mening op een openlijke en gewaardeerde manier kunnen geven. 
• voorzien we opleidingen, begeleiding en richtlijnen om zeker te stellen dat iedere werknemer volledige verantwoordelijkheid kan opnemen voor persoonlijke gezondheid en veiligheid binnen de werkomgeving. 
• bieden we een mechanisme waarmee de werknemer problemen kan melden binnen een veilige omgeving.